onsdag 6 januari 2016

Inredning hemmakontor

Håller på och kikar lite på hur vi skall inreda halva allrummet uppe till ett hemmakontor. Idag har vi en soffa och TV i allrummet och det känns lite tomt på 40 kvm. Så ett hemmakontor passar perfekt där.

Nedan några av de möbler jag kikat på till vårt blivande hemmakontor, kom gärna med lite inspel om vad ni tycker. Får se vad det slutligen blir när även min fru hunnit kika. Är ju trots allt hon som oftast får bestämma när det gäller inredningen.

Sabina Chair från Artwood

Vermont writingdesk från Artwood

Countryside library cabinet från Nordal

Farniente armseat från Artwood
Floor lamp Medea från Eichholtz

Frågan med skåpet är om det går att få upp det på övervåningen, när vi skulle upp med soffan var det verkligen precis. Fåtöljen från Artwood är verkligen så cool, testade den för några veckor sen hos bekanta som köpt den och den är verkligen superskön också.

Samtliga möbler ovan finns i Classiclifestyles sortiment.

2 kommentarer:

  1. Skrivbordet är grymt snyggt!! Armydesk som de också kallas... Vill själv ha :)

    SvaraRadera
  2. Vi står lite och velar mellan stilar, just nu lutar det åt ett skrivbord från Riviera Maison som heter New Orleans, vilket innebär att vi får lägga om det mesta andra också. Ska försöka få till ett inlägg i veckan med det alternativet. Fick se lite möbler från Riviera på Formex, riktigt fina möbler som andades hög kvalitet, Bilder från Formex 2016

    SvaraRadera