tisdag 2 februari 2016

Säsong 3 husdrömmar

Husdrömmar var ett riktigt favoritprogram att titta på när vi höll på med vårt hus. Programledare Pernilla Månsson och Gert Wingårdh. Nu i första programmet visade dem hur det gått för folk från tidigare säsonger av husdrömmar, riktigt kul att få se.

Först ut i kvällens husdrömmar var Jesper och Eva, de har byggt ett fantastiskt fint hus omgivet av skog och berg i Stockholm. Måste säga att de fick till en supersmart lösning med 30 kvm kontor i en helt egen byggnad. Så här i efterhand skulle det verkligen varit ngt för oss nu när vår bygga hus resa slutade med nystartat bolag, Classiclifestyle och hemmakontor iaf till en början. Tänk att få ha det i en liten egen byggnad på tomten.

Nästa hus som de visade upp var ett hus i Billeberga Landskrona. Jag minns när vi kikade på det programmet i husdrömmar att jag nästan fick ont i magen, tror vi precis skulle få huset levererat när jag såg det... De som byggde det huset gjorde allt som går att göra fel, fel. Huset lämnades helt väderosäkrat under jul och nyårshelgerna så mögel och andra trevligheter letade sig in, dessutom var de tvungna att rätta upp huset som var snett med en traktor. Ja, ni hör ju själva. Nu när de hälsade på igen hade de flyttat in på nedervåningen och det var superfint. Kul att det gått bra till sist och hoppas det går bra med övervåningen också.
Bildresultat för husdrömmar
Bild lånad från SVT Play
Nästa stopp i programmet var Täby och en poolvilla med massa terasser, superfin villa!

Sen ett imponerade bygge i Västra hamnen med en husbåt där man gjorde allt själv till 90 %, sjukt coolt måste jag säga! Instämmer med Gert Wingårdh att fasaden blev riktigt snygg. Hittade tyvärr ingen jättebra bild på det i färdigt utförande.

Bild lånad från Skånska Dagbladet
Slutligen hälsade teamet från husdrömmar på i Höganäs och en inredare som köpt ett superfint gammalt hus. De hade i den säsongen beslutat sig för att skiljas, men nu hade de hittat tillbaka till varann och de hade också behållt huset :-)

I kommande program ser vi fram emot att få följa nya spännande byggen och projekt!

För att se programmet: Husdrömmar i SVT Play

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar