torsdag 30 oktober 2014

Trädgårdsförslag från Blad by Lundgren

Igår träffade vi Susanne på Blad by Lundgren för att gå igenom den idéritning som hon tagit fram. Måste säga att vi tyckte det såg väldigt bra ut och det var också kul att man äntligen fick en riktigt bra känsla för hur trädgården kommer att bli.

Idéritning trädgård

Tanken är att i norr ha biluppställning i marksten. Sen själva gången upp till huset, runt huset och på baksidan i skiffer. Trädäck utanför köksfönstret och också trappa ned till den stora gräsmattan. Susann har fått in det vi vill ha; cykelparkering, pool,poolhus, lounge, matplats, syrenhäck, fruktträd, bär och lite träd för att rama in tomten. Nu får vi fundera lite, men spontant känns allt som sagt jättebra, eventuellt att vi behöver kunna nå gräsmattan på baksidan från mer än ett ställe. Poolhuset ligger också nära tomtgränsen, men förhoppningsvis gör det inte grannen något då de har en väg som går längs med den kanten.

Kom jättegärna med feedback!

2 kommentarer:

  1. Ser spontant jättefint ut! Hur stor är er tomt? Vi ska grovplanera vår tomt om några veckor så man kanske borde göra en sån här ritning också känner jag. Är det en trädgårdsarkitekt ni har tagit hjälp av?

    SvaraRadera
  2. Ja, en trädgårdsarkitekt. 1680 kvm är tomten, kan varmt rekommendera att anlita någon, tror man vinner på det i längden om man inte är väldigt duktig själv.

    SvaraRadera