onsdag 28 maj 2014

Poolbilaga

Kunde inte låta bli att greppa Expressens bilaga när jag såg att det var pool special. Pool var en av de första sakerna vi bestämde oss för att ha vi ska ha när vi skaffar hus.

Expressens poolspecial


En del tycker pool är onödigt eftersom vi har så få sommarmånader i Sverige, själv tycker jag precis tvärtom - de månaderna vill man verkligen kunna njuta och en pool där ungarna kan leka hela dagarna och man själv kan svalka sig i efter exempelvis löprundan är för mig livskvalitet.

Vår pool kommer bli något i stil med nedan skulle jag tro, dock med skog och hus i bakgrunden.

Poolbild från Expressen, 4*8 meter

4 kommentarer:

 1. Helt enig i dina tankar kring pool. Dessutom är det en myt att det är mkt jobb med dem. Det är det inte. Än mindre om man har glasfiber pool :). Tänk bara på att inte ha träd i närheten av den. Det blir inget bra. Tips från oss som hade det i förra villan, köp en poolvärmepump, om ni nu inte tänker köpa bergvärme. Den drog inget och vi hade alltid 28 grader varmt eller mer när solen tittade fram. För den uppvärmningen betalade vi kanske 200 extra bara per månad i el.
  Du kanske har sett inlägget jag gjorde? http://www.oceanlivinginsight.blogspot.se/2014/05/att-gora-om-en-tomt.html#comment-form

  Köpa pool-tummen upp för det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilket projekt ni gav er på med gamla huset. Var riktigt kul att kunna följa före och efter bilderna.

   Jag tror inte vi kommer köra bergvärmen till poolen, känns som de flesta rekommenderar separat värmepump.

   Radera
 2. Vi drömmer också om en pool, men det beror på hur mycket vi får för lägenheten när vi ska sälja, så jag håller alla tummar för en bra budgivning :)
  Mina föräldrar byggde pool för några år sedan och det är så härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska också ut med lägenheten om några månader, hoppas också det blir bra tryck i budgivningen, så man kan unna sig ngt extra till huset :-)

   Radera